Zorg dat je erbij bent! Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Jeugdwerk Limburg op 3 juni!
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jouw kruiswoordraadsels leveren geld op

Heb je er ooit aan gedacht dat een simpele kruiswoordpuzzel jouw jeugdwerkorganisatie kan helpen met extra inkomsten? Door samen te werken met lokale kranten kun je elke week een leuke puzzel plaatsen waar iedereen aan mee kan doen. Het is super simpel: mensen betalen een klein bedrag om mee te doen, en dat geld gebruik je voor jouw jeugdactiviteiten bijvoorbeeld.

De puzzels zijn voor iedereen: jong, oud, en alles daartussenin. En je kunt ze over van alles laten gaan – misschien iets leuks dat recent in de buurt is gebeurd, of iets wat helemaal in is bij de jeugd. Dit maakt het niet alleen leuker voor iedereen, maar zorgt ook dat meer mensen jouw organisatie leren kennen. Goed voor de zichtbaarheid!

En weet je wat nog leuker is? Je kan ook de opbrengsten delen met een lokaal goed doel. De ene helft voor hen, de andere helft voor jouw vrijwilligersorganisatie. Zo help je niet alleen jouw organisatie, maar ook anderen in de gemeenschap. En elke week geef je een prijsje weg aan iemand die de puzzel goed heeft. Dit kan van alles zijn: een klein cadeautje, een keer meedoen met jouw activiteiten of een bon van een winkel in de buurt.

Dus, als je een leuke en makkelijke manier zoekt om geld in te zamelen voor jouw jeugdwerkactiviteiten, waarom probeer je dan niet zoiets als een kruiswoordraadsel? Het is leuk, het verbindt, en het laat zien dat je hart hebt voor wat je doet. En zeg nou zelf: wie houdt er nu niet van een goede puzzel?

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.